2021-04-20 07:48:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Teherbírásod nincs összhangban a vágyaiddal

Napi horoszkóp április 20-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint egyik jó ismerősöd érzelmi támaszra szorulhat ma. Hallgasd meg és vigasztald meg az illetőt, segíts neki, de ne annyira, hogy azzal árts saját magadnak.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A kapkodással bizony elronthatod az elmúlt hetekben szépen körvonalazódó sikereidet. Ha valaki sürget, udvariasan utasítsd vissza. A magánéletben pedig engedd el azokat, akikhez már szinte semmilyen szál nem köt, legfeljebb a megszokás.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Korábban - talán egyszerűen csak szemérmességből, vagy a többiek iránti tapintatból - valamit elhallgattál, ám most olyan helyzetbe kerülsz, amikor már nem titkolózhatsz tovább. Kiderül, hogy nemcsak önmagadnak, hanem másoknak is segítesz a tények feltárásával.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem nagyon van kedved a munkához, és sajnos nem tudsz kibújni a feladtok alól. A magánéletben meg az a baj, hogy türelmetlen vagy, nem tudod végighallgatni a társadat, ebből aztán sok-sok félreértés és veszekedés kerekedik.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy várt bevételed elmarad, vagy plusz kiadásod akad. Dühöngéssel csak tovább rontasz a helyzeteden. Inkább gyorsan nézz pluszmunka után. Talán épp az új feladat révén találkozol a nagy szerelemmel is.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Csupa tettvágy vagy, de amikor nekikezdesz a feladatnak, hamar kimerülsz, főleg szellemileg. Teherbírásod nincs összhangban a vágyaiddal. Jobban teszed, ha az ötleteidet egyelőre inkább a fiókban tartod, és majd később veszed elő őket.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bár nagyon tudsz takarékoskodni, anyagi problémáid egyre aggasztóbbak. Egy véletlen ötlet azonban ma jobban beválik, mint gondolnád, és segítségével egy csapásra megoldódnak a gondjaid. Az élettől alkalmat kapsz egy izgalmas kalandra.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha elég rugalmas vagy, ha nem ragaszkodsz csökönyösen a korábbi, feltehetően hibás álláspontodhoz, és észreveszed a változásban rejlő lehetőségeket, nyert ügyed van. Mostanában egy szenvedélyes vallomást is kaphatsz az egyik munkatársadtól, vagy szomszédodtól.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most van először alkalmad az elmúlt időszakban, hogy egy kicsit megpihenj. Az elmúlt hetekben olyan akadályokba ütköztél, amiket érdemes újra felidézni, elemezni, mert értékes tanulságokat nyerhetsz általuk.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Minden attól függ, milyen lábbal kelsz fel. Ha rosszkedvű vagy, senkivel nem tud zöldágra vergődni, és olyan lehetőségeket szalasztasz el, amiket később már bánni fogsz. Ha viszont derűsen kezdesz a dolgokhoz, még a kellemetlenségeket is könnyen megoldod.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Munkád során arról, ami eddig egyszerűnek tűnt, kiderülhet, hogy nehéz és bonyolult. A kollégáid, vagy a családod rád hárítják a feladatok nehezét, bízva abban, hogy megbirkózol velük. Ezt jogosan érzed igazságtalannak!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A munka miatt megint alig marad időd a regenerálódásra. De szerencsére a magánéletében kedvező fordulat várható. Új barátokra találsz, és ettől máris jobb lesz a hangulatod. Talán az értékrended, a szerelemről vallott nézeted is megváltozik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: